Van Puffelen Amsterdam: Een Historisch Café-Restaurant in het Hart van de Stad

Van Puffelen Amsterdam: Een Historisch Café-Restaurant in het Hart van de Stad

Van Puffelen Amsterdam is een historisch café-restaurant gelegen in het hart van de stad. Het pand waarin het restaurant is gevestigd, dateert uit 1645 en heeft door de jaren heen vele transformaties ondergaan. Tegenwoordig is het een populaire plek voor zowel toeristen als locals om te genieten van een hapje en drankje.

Het interieur van Van Puffelen Amsterdam is klassiek en sfeervol. De hoge plafonds, grote ramen en antieke meubels geven het restaurant een authentieke uitstraling. Het café-restaurant heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan zo’n 120 gasten.

De menukaart van Van Puffelen Amsterdam biedt een ruime keuze aan gerechten, variërend van klassieke Nederlandse gerechten tot internationale specialiteiten. Er zijn ook diverse vegetarische opties beschikbaar. Het restaurant staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en smaakvolle gerechten.

Naast eten en drinken biedt Van Puffelen Amsterdam ook diverse evenementen aan, zoals jazzavonden, bierproeverijen en wijnproeverijen. Deze evenementen worden gehouden in de sfeervolle kelder van het pand.

Van Puffelen Amsterdam heeft door de jaren heen vele bekende gasten mogen verwelkomen, waaronder koningin Beatrix en prins Claus. Het café-restaurant is dan ook een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Amsterdam.

Kortom, Van Puffelen Amsterdam is een unieke en sfeervolle plek om te genieten van een hapje en drankje in het hart van de stad. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, bij Van Puffelen Amsterdam ben je aan het juiste adres.

 

7 Veelgestelde Vragen over Van Puffelen Amsterdam: Locatie, Openingstijden, Telefoonnummer, Menukaart en Meer

  1. Waar is de locatie van Van Puffelen Amsterdam?
  2. Wat zijn de openingstijden van Van Puffelen Amsterdam?
  3. Wat is het telefoonnummer van Van Puffelen Amsterdam?
  4. Welke gerechten serveert Van Puffelen Amsterdam?
  5. Is er een menukaart beschikbaar bij Van Puffelen Amsterdam?
  6. Is er WiFi beschikbaar bij Van Puffelen Amsterdam?
  7. Welke betaalmethodes worden geaccepteerd bij Van Puffelen Amsterdam?

Waar is de locatie van Van Puffelen Amsterdam?

Van Puffelen Amsterdam is gelegen in het hart van de stad, aan de Prinsengracht 375 in Amsterdam. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn diverse parkeermogelijkheden in de buurt.

Wat zijn de openingstijden van Van Puffelen Amsterdam?

De openingstijden van Van Puffelen Amsterdam zijn als volgt:

Maandag: 16:00 – 01:00 uur

Dinsdag: 16:00 – 01:00 uur

Woensdag: 16:00 – 01:00 uur

Donderdag: 16:00 – 01:00 uur

Vrijdag: 16:00 – 03:00 uur

Zaterdag: 12.00 – 03.00 uur

Zondag :12.00 -01.00 uur

Let op dat deze tijden kunnen variëren tijdens feestdagen en speciale evenementen. Het is daarom altijd verstandig om de website van Van Puffelen Amsterdam te raadplegen voor de meest actuele openingstijden.

Wat is het telefoonnummer van Van Puffelen Amsterdam?

Het telefoonnummer van Van Puffelen Amsterdam is +31 20 625 4334.

Welke gerechten serveert Van Puffelen Amsterdam?

Van Puffelen Amsterdam biedt een gevarieerde menukaart met zowel klassieke Nederlandse gerechten als internationale specialiteiten. Enkele populaire gerechten op de menukaart zijn bijvoorbeeld de Hollandse biefstuk, de risotto met paddenstoelen en truffelolie, en de gegrilde zalmfilet met beurre blanc saus. Er zijn ook diverse vegetarische opties beschikbaar, zoals de vegetarische lasagne en de falafelburger. Naast deze hoofdgerechten biedt Van Puffelen Amsterdam ook diverse voorgerechten, desserts en borrelhapjes aan.

Is er een menukaart beschikbaar bij Van Puffelen Amsterdam?

Ja, er is een menukaart beschikbaar bij Van Puffelen Amsterdam. Deze kan worden bekeken op de website van het restaurant of worden gedownload als PDF-bestand.

Is er WiFi beschikbaar bij Van Puffelen Amsterdam?

Hoewel ik geen directe toegang heb tot de meest recente informatie over Van Puffelen Amsterdam, is het gebruikelijk dat restaurants en cafés tegenwoordig WiFi aanbieden aan hun gasten. Het is dus goed mogelijk dat Van Puffelen Amsterdam ook gratis WiFi beschikbaar heeft voor haar gasten. Het is echter altijd het beste om rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant om te vragen of ze WiFi hebben en wat de inloggegevens zijn, zodat u zeker weet dat u verbonden kunt blijven tijdens uw bezoek.

Welke betaalmethodes worden geaccepteerd bij Van Puffelen Amsterdam?

Helaas kan ik als AI-taalmodel geen actuele informatie geven over de betaalmethoden die worden geaccepteerd bij Van Puffelen Amsterdam. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant om te informeren welke betaalmethoden zij accepteren. Dit kan bijvoorbeeld via hun website of telefonisch.

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.